Belgische maatkastenpionier verovert de interieurmarkt met 3D-visualisatiemodel

Maatkasten Online toont haar nieuwe configuratiemodel

Het West-Vlaamse online interieurbedrijf Maatkasten Online doet wat geen enkel Belgisch bedrijf hen voordeed: klanten hun maatwerk naar eigen smaak in enkele klikken online laten samenstellen en bestellen. Het innovatieve 3D-kastenmodel van deze jonge ondernemers visualiseert de afmetingen, indelingen en kleur van maatkasten en dressings van klanten. Kiezen, ontwerpen en bestellen van een maatkast was nog nooit zo eenvoudig!

 

Visualisatie 2.0

Bij Maatkasten Online kunnen klanten op een eenvoudige en levendige manier hun droommaatkasten en dressings visualiseren. Dit door middel van een hoogtechnologisch configuratiemodel dat creaties in 3D toont. Van kastindeling tot de keuze van het materiaal, de kleur en de handgrepen.

Maatkasten Online werd in 2015 geïntroduceerd door Nick en Loïc. De vennoten richtten een productieassemblage op en sleutelden gedurende de jaren verder aan het succesvolle concept. Het vernieuwde platform, waar meer dan een jaar aan is gewerkt, is een voorbeeld van innovatie en digitalisering. Het 3D-ontwerpmodel werd namelijk in samenwerking met Nanopixel, marktleider in 3D-visualisatie, ontwikkeld op basis van geavanceerde game software.
 

Aanvaardbare maatwerkprijzen voor Belgische topkwaliteit

Doordat klanten hun maatkasten van A tot Z volledig zelf online ontwerpen en designen, worden er veel kosten en heel wat tijd bespaard. Hierdoor kan Maatkasten Online de kosten drukken en haar klanten aanvaardbare prijzen bieden voor op maat gemaakte kasten en dressings. De webshop toont ook ineens de totale productprijs, je moet dus niet wachten op een offerte. De producten worden hier in België op maat gemaakt.
 

Snelle levering

“We hebben geen fysieke winkel, vandaar de “Online” in “Maatkasten Online”,” aldus Nick. “Wel bezorgen wij gratis kleurstalen. We gaan mee met de digitalisering. Het is zoals shoppen op Zalando, je bestelt alles online.” Maatkasten Online levert alle maatproducten binnen de vijf werkdagen aan huis. In de toekomst willen ze hun producten binnen de drie werkdagen aan huis kunnen leveren.

 

 

Nieuwsgierig naar de 3D-ontwerpmodule en mogelijke creaties? Neem dan eens een kijkje op www.maatkastenonline.be. Bekijk hier het beeldmateriaal van Maatkasten Online.

Benieuwd naar de gezichten achter de website of wil je een kijkje achter de schermen? Laat het ons dan weten of kom langs op de stand van Maatkasten Online op Batibouw van 21/02 tot 03/03 in Brussels Expo: standnummer 03419.

 

Vriendelijke groeten,

Rein Aalbers 

Rein Aalbers

PR accountmanager, Global Image

Emilie Deboo

Communicatieverantwoordelijke, Maatkasten Online

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Maatkasten Online

Maatkasten Online is een online interieurbedrijf uit Knokke waar klanten zelf maatkasten en dressings van A tot Z volledig kunnen ontwerpen. Dit door middel van een innovatieve 3D-ontwerpmodule. Het West-Vlaamse bedrijf werkt met lokale, Belgische houthandelaars en schrijnwerkers waardoor de producten op en top Belgisch zijn.

Contact

't Walletje 106/009 8300 Knokke-Heist België

05/069 59 01

[email protected]

www.maatkastenonline.be